Vorbind de sisteme de control acces putem spune ca au ajuns sa fie unul din cele mai sigure şi eficiente metode de protecţie a unui obiectiv, cladiri, locuinte, etc. Aceasta se datoreaza restrictionarii accesului persoanelor sau autovehiculelor in respectivul amplasament. Acest sistem ne permite obtinerea unui control riguros al acces-ului in zonele dorite, avand la momentul dorit, rapoarte detaliate ale activitatii din zona respectiva.

Sistemele de control acces si pontaj reprezinta un instrument necesar pentru administrarea eficienta a resurselor umane intr-o organizatie, avand un rol important in asigurarea securitatii organizatiei.

Componente – sisteme de control acces:

  • Centrale de control acces;
  • Cititoare si carduri magnetice, de proximitate, biometrice, cod bare;
  • Yale, electromagneti, amortizoare usi, butoane iesire/evacuare;
  • Software control acces-pontaj.

Se pot oferi programe specializate de pontaj, care preiau informatiile din sistemul de control acces si genereaza o gama complexa de rapoarte de pontaj, grafice si analize periodice, exportul datelor in formate compatibile cu aplicatiile pentru calcularea salariilor.

Sistemele de control acces reprezinta un instrument de management si gestionare a intrarilor si iesirilor dintr-o anumita zona sau cladire avand misiunea de protejare a personalului, cladirilor, echipamentelor, depozitelor si datelor confidentiale.

Acestea sunt recomandate pentru: cladiri industriale, cladiri rezidentiale, birouri, stadioane, parcari, hoteluri, banci, etc.

Prin folosirea sistemelor de control acces cu pontaj se pot vizualiza:

  • situatia prezentei si a pontajului personalului dumneavoastra;
  • zonele de acces pentru fiecare persoana in parte;
  • perioadele de timp in care acestea au acces intr-o anumita locatie cu risc mai mare sau mai mic din punct de vedere al securitatii;
  • posibilitatea gestionarii prezentei persoanelor cu drepturi diferite de acces in anumite zone din diverse locatii;

Un alt avantaj este capacitatea de interconectare a sistemului de control acces la un sistem de avertizare detectie efractie si detectie incendiu prin diferite dispozitive de automatizare (deschidere/inchidere trape, geamuri, usi, pornit/oprit ventilatia sau aerul conditionat, etc)

Daca iti doresti cele prezentate mai sus, nu ezita sa ne contactezi pentru a stabili o discutie pe tema aceasta.
Pretul estimativ al unui astfel de sistem il puteti vedea in oferta de mai jos, la acesta adaugandu-se manopera.
Pentru o oferta completa, 

sisteme de control acces