Interfoane/videointerfoane

Siguranta ta si a familiei tale nu este un moft, este o necesitate. Daca la locul de munca angajatorul depune eforturi pentru siguranta ta si a bunurilor firmei, montand sisteme de supraveghere, sisteme de alarma sau interfoane, trebuie sa stii ca siguranta ta si a familiei tale, depinde de tine.interfoane

Apar schimbari din punct de vedere socio-economic, de aceea ajungem sa ne confruntam cu situatii care nu existau acum 10, 20 de ani. In acest sens suntem obligati sa tinem pasul cu tehnologia si sa o folosim in protejarea noastra si a familiilor noastre.

Interfonul montat la scara de bloc sau la casa privata, este unul din beneficiile tehnologiei moderne. Daca vrei sa faci pasi in asigurarea casei tale, incepe cu montarea unui interfon/videointerfon.

Functia de baza a oricarui sistem de interfon sau videointerfon este blocarea si deblocarea „intrarilor”. Interfonul de acces cu cartela, cheie sau cod este destinat scarilor de bloc, sediilor de firme, pentru controlul accesului persoanelor straine.

Pentru acces in imobil se foloseste cartela, persoanele straine cerand si primind eventual, permisiunea de acces prin intermediul interfonului. Sistemul controleaza de la distanta incuietoarea pentru a permite sau nega accesul intr-o zona. Intrarile controlate pot fi securizate tot timpul sau doar in timpul orelor de program selectate de utilizatori.

Folosim interfoane pentru a permite controlul accesului in cladire sau apartament, accesul fiind posibil printr-o conversatie urmata de o comanda de deschidere data din interior sau prin folosirea cartelei de acces.

Cu ajutorul unui sistem de interfonie puteati afla instantaneu cine va viziteaza, puteti comunica cu persoana aflata in afara proprietatii, iar prin intermediul unui sistem de videointerfonie aveti in plus posibilitatea de a vizualiza imagini in timp real cu persoana care va apeleaza.

Un sistem de interfonie/videointerfonie este compus din:

  • post de exterior
  • post de interior
  • yala electromagnetica
  • unitate centrala/sursa de alimentare
  • tag-uri de acces

MOMENTAN  NU  PUTEM  OFERI SERVICIILE  DE  INTERFONIE!