Iluminat inteligent
cu senzori de miscare

Sistemul de iluminat inteligent cu senzori de miscare poate constitui solutia ideala atat pentru acasa, cat si pentru birou pentru a avea lumină doar atunci când avem nevoie de ea. iluminat inteligent cu senzori de miscare

Un astfel de sistem de iluminat inteligent cu senzori de miscare e din ce în ce mai prezent în spațiile de tranzit din locuințele, restaurantele și birourile noastre.

Instalarea unei sistem de iluminat inteligent cu senzori de miscare în holul de la intrarea în casă, sau in scara de bloc inseamna ca in secunda în care ai deschis ușa, esti întâmpinat cu lumină.  Lumina se va aprinde în momentul în care te vei apropia de zona controlată de corpul de iluminat cu senzor, scapand astfel de bajbaiala prin intuneric.

Totodata, datorită aprinderii imprevizibile a luminilor atunci când este detectată mișcare, lămpile cu senzor sunt foarte eficiente  si în securizarea proprietăților. Indiferent de locul in care este montata, lumina instantanee este un factor puternic descurajant pentru hoti. Este mult mai dificil să pătrunzi prin efracție și să rămâi nevăzut, atâta vreme cât lumina se aprinde la orice mișcare.
De aceea, lămpile cu sensori de mișcare sunt printre primele achizitii  ce trebuie facute pentru creșterea siguranței casei tale, achizitie mult mai ieftina decat un sistem de supraveghere video, de exemplu.

Iluminat inteligent cu senzori de miscare – economisire

Un alt avantaj al lămpilor cu senzor de mișcare il reprezinta economia la factura de electricitate. Aceste lampi  exclud posibilitatea de a uita lumina aprinsă, avand durata de aprindere reglabilă. Iar daca intr-adevar va preocupa economisirea puteti alege un sistem de iluminat inteligent cu senzori de miscare pe baza de LED-uri.

Știati că atunci când combinati un sistem de iluminat inteligent cu senzori de mișcare cu tehnologia becurilor cu LED puțeti reduce consumul energetic cu până la 90%?

Personalul firmei noastre va sta la dispozitie pentru stabilirea celui mai bun sistem de iluminat cu senzori de miscare pentru dumneavoastra!